fbpx

Regressie

Regressie

Herken jij het volgende bij jezelf?

Je voelt je soms belemmerd. Er zijn dingen die jij niet kan doen omdat iets in jou je tegenhoudt. Je hebt soms een vaag vermoeden dat dat komt doordat jij ooit iets hebt meegemaakt wat je je niet meer exact of goed kan herinneren…

Het kan! Ons onderbewustzijn is best in staat bepaalde negatieve enge herinneringen niet meer toegankelijk te maken voor ons bewust denken en handelen. Meestal zal ons onderbewustzijn ons dan ook behoeden voor bepaalde situaties waarin dit opnieuw zou kunnen gebeuren, al was het maar denkbeeldig. Het wordt helemaal erg als jij dan ook nog denkt dat het allemaal wel jouw eigen schuld is…

Vreemd genoeg is de gebeurtenis niet gewist in ons geheugen. Ons onderbewustzijn maakt ze ontoegankelijk, maar het zit nog wel in je geheugen.

Ik kan jou desgewenst onder diepe hypnose brengen en dan in regressie laten gaan. Daardoor zal jij je terug alles herinneren, elk moment van je leven! We gaan dan samen terug achteruit in jouw leven en zoeken naar die ene vervelende enge dramatische gebeurtenis. Eens jij die (h)erkent, kan ik de daardoor veroorzaakte belemmeringen wegnemen uit je onderbewuste, er voor zorgend dat jij je niet langer belemmerd noch schuldig zal voelen.

Desgewenst doe ik zulks in 2 sessies, zodat jij zelf een bewust oordeel kan vellen hoe je er in de toekomst mee zou willen omgaan. Weet goed: ik doe enkel wat jij zelf bewust wil bekomen!

Vaak dus 1 à 2 sessies. Eén sessie duurt meestal één tot anderhalf uur en kost €145,- per sessie.

Grijp NU jouw kans, ga er voor! Laat mij jou bevrijden?

Gratis kennismakingsgesprek Maak een afspraak